Nieuwsbrief december

De Sint nog even in het land en kerst staat voor de deur! Een gezellige tijd waar de kinderen, wij en hopelijk ook u van genieten.

Thema

Dinsdag 6 december gaan we aan de gang met het voorbereiden van het nieuwe thema van Vier Keer Wijzer. Het overkoepelende thema voor de periode na kerst wordt PAS op! gevaar…. Iedere groep ontdekt via een prikkelende startactiviteit met welk sub thema de groep aan de slag gaat. Daarna gaat de groep weer volop op ontdekkingstocht: wat is het antwoord op de 5 vragen? Alle kinderen verzamelen op verschillende manieren kennis over het thema en zoeken ook antwoorden op de vragen die de kinderen zichzelf stellen.

Bericht vanuit de OV

Vorige week heeft u een bericht ontvangen over de ouderbijdrage. Hierin is uitgelegd waar de ouderbijdrage voor wordt gebruikt. Het is heel fijn om te merken dat al diverse ouders betaald hebben, dank jullie wel! Voor de duidelijkheid: de bijdrage voor het schoolreisje komt in de tweede helft van het schooljaar. Zo leek het ons beter betaalbaar voor ouders.

kinderfysio

Op school hebben we sinds kort kinderfysiotherapie. Vandaag was de presentatie tijdens de koffieochtend. Voor welke kinderen kan dit helpend zijn? Een kleuter die belemmerd wordt in zijn zelfstandigheid, omdat het hem gewoon niet lukt kleine dingen te pakken of te hanteren, kan kinderfysiotherapie helpend zijn. Veel vallen of niet soepel bewegen, kan een kind frustreren of het plezier in bewegen ontnemen. Ook dan kan fysiotherapie het kind helpen. Maar ook voor groeipijnen, betere schrijfvaardigheid, prikkelverwerking. Je fijn in je lijf voelen, soepel bewegen dragen bij aan een beter zelfvertrouwen. Dat is wat we onze kinderen toch allemaal gunnen? Neemt gerust contact op met school als u denkt dat het iets voor uw kind kan zijn.

donderdag 12 januari 2023

In verband met een teamactiviteit zijn de kinderen 12 januari 2023 om13:30 uur uit.

Zaalvoetbal toernooi in de kerstvakantie

Woensdag 4 januari zal er een zaalvoetbal toernooi georganiseerd worden voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar oud! Er zijn twee leeftijdscategorieën van 8 tot 10 jaar oud en van 11 en 12 jaar oud. De teams spelen 4 tegen 4 zonder keeper en er mag door gewisseld worden.
Dit toernooi zal plaatsvinden in sporthal Waterwijk in Beverwijk van12.00 tot 16.00 uur. Wil je kind meedoen? Zorg dat je kind een team vormt. Stuur even een mailtje naar luuk@evenementenmakelaar.nl waarin jij het team inschrijft voor het toernooi.

Agenda

maandag5 decemberSint op school
dinsdag6 decemberstudiedag team: kinderen vrij
woensdag14 decemberMR vergadering
dinsdag20 decemberStertheater: ouders van groep 5 t/m 8 welkom
donderdag22 decemberkerstviering: inloop vanaf 17:30 uur
vrijdag 23 decembervanaf 12:00 uur start kerstvakantie
maandag9 januari 2023zien we iedereen weer graag terug op school