Nieuws uit de kijker


Inhoud

  • Agenda
  • Kerstdiner
  • Kerstpakket
  • Kerstvakantie
  • Schoolfotograaf
  • Fietsen en gevonden voorwerpen

Agenda

22 decemberKerstvakantie vanaf 12.00 uur
8 januariWeer naar school
15 januariVoorlopig advies groep 8
22 januari t/m 9 februariIEP toetsen

Kerstdiner

Vanavond is het kerstdiner op school van 17.30 tot 18.30 uur.
Vanaf 17.15 uur kunt u uw kind naar de groep brengen via de ingang op het grote plein. Op het plein staat namelijk ons kerstkoor, dat u een warm welkom toezingt.
De kinderen mogen om 18.30 uur in de klas worden opgehaald.

Ouders kunnen in de tussentijd op school blijven. In de grote Beer zijn er hapjes van ouders en drankjes van de Ouderraad.

Wij wensen iedereen veel plezier vanavond!

Kerstpakket

Vanavond, na het diner, krijgen alle kinderen een kerstpakket mee naar huis. Het geven van een kerstpakket is een Nederlandse gewoonte. Het is een manier om te laten zien dat je een ander waardeert en om in de dure decembermaand een ander te helpen. We kunnen dit doen doordat we een bijdrage hebben ontvangen van het Jeugd Educatiefonds.
Mocht u een gezin kennen dat meer behoefte heeft aan het pakket, dan kunt u het pakket natuurlijk doorgeven.

Kerstvakantie

Vrijdag 22 december sluiten we het jaar gezellig af.
Alle leerlingen mogen (niet verplicht) in een kersttrui, kerstjurk of kerstpyjama komen of met een kerstmuts op of kerstsjaal om.
Om 12.00 uur zijn alle leerlingen vrij en begint de vakantie. We verwachten alle leerlingen weer op maandag 8 januari 2024.
Wij wensen u fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Schoolfotograaf

Namens de schoolfotograaf hebben leerlingen, waar nog geen foto’s voor zijn besteld, een brief en een inlogkaartje meegekregen.


Fietsen en gevonden voorwerpen

Voor de school staan fietsen in de fietsenstalling. Staat er een fiets van uw kind bij? Neem deze dan voor de vakantie mee naar huis. Er is twee weken geen toezicht en de kans dat de fiets wordt gestolen is aanwezig.
In de hal bij het grote plein liggen een aantal gevonden voorwerpen. Wilt u vanavond nog even kijken of er iets van uw kind bij ligt?