Nieuws uit de kijker

Inhoud

  • Agenda
  • Studiedagen
  • Poetsbus
  • Rapportgesprekken
  • Afscheid juf Saniye
  • Week van de lentekriebels
  • Weggeefkast
  • Fietsen
  • Sportaanbod voorjaarsvakantie

Agenda

16 februariStudiemiddag: alle leerlingen hebben vrij vanaf 12:00 uur
17 t/m 25 februariVoorjaarsvakantie
26 en 27 februariStudiedagen – alle leerlingen vrij
26 februari t/m 1 maartRapportgesprekken
28 februariAlle kinderen weer naar school
25 maartVerkeersexamen theorie – groep 7 leerlingen

Studiedagen

Maandag en dinsdag na de voorjaarsvakantie zijn er twee studiedagen. Op maandag is het thema professionele cultuur. We gaan in gesprek over hoe we de samenwerking binnen het team nog verder kunnen verbeteren. Dinsdag bespreken we met elkaar de resultaten van de IEP toetsen op groeps- en schoolniveau.

Poetsbus

Afgelopen maandag en dinsdag is de Poetsbus langs geweest om te controleren of de kinderen hun tanden goed hadden gepoetst. De mensen van de Poetsbus waren blij verrast, een hele verbetering sinds de vorige keer! Groep 4A is de poetskampioen geworden. Heel groep 4, op 1 leerling na, had de tanden en kiezen heel goed gepoetst!
En nu volhouden! Iedere dag twee keer poetsen en regelmatig naar de tandarts voor controle.

Rapportgesprekken

In de week na de voorjaarsvakantie vinden de rapportgesprekken plaats. Op woensdag 14 februari kunt u vanaf 16.30 uur via Parro intekenen voor het gesprek.

Afscheid juf Saniye

Vrijdag a.s. is juf Saniye voor het laatst bij ons op school. Zij heeft de afgelopen jaren als onderwijsassistent op een fijne manier veel groepen en leerlingen extra ondersteuning geboden. Na de voorjaarsvakantie gaat zij werken op een school in Amsterdam, in de buurt waar zij ook woont.

Week van de lentekriebels

Van 18 t/m 22 maart is de week van de Lentekriebels. Het thema van de Week van de Lentekriebels ‘Weerbaar online.’ Kinderen leren hoe ze veilig gebruik kunnen maken van internet en social media.
Op internet kunnen leerlingen veel tegenkomen of worden foto’s gedeeld via social media. En waar ligt de grens van wat je wel deelt of voor jezelf houdt? En wat doe je als je foto’s of filmpjes ziet die je eigenlijk niet wil zien? Een belangrijk thema dat het hele jaar bij ons aan bod komt en niet specifiek in de week van de lentekriebels.

Weggeefkast

In de gang die loopt van de hal naar de groepen 1-2 staat een kastje naast het kopieerapparaat. In dit kastje staan producten die u mee mag nemen. Alleen volwassenen mogen producten uit het kastje pakken.
Er staan nu kleine flesjes shampoo en bodylotion die we hebben gekregen. Mocht u producten hebben die u zelf niet gebruikt, dan kunt u deze in het kastje plaatsen. Het gaat dan om houdbare producten in een gesloten verpakking.

Fietsen

Nog steeds blijven een aantal fietsen in de fietsenstalling voor de school staan. Buurtbewoners ervaren dit als een last, de fietsen worden uit de stalling gehaald en ‘zwerven’ door de straat.
Graag de fietsen in het weekend en in de vakantie mee naar huis.

Sportaanbod voorjaarsvakantie